Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Квітень » 17

Працівники соціально-психологічної служби Чипенко Л.Ю та Рокотянська І.О постійно дбають про свою компетентність та професіоналізм. нещодавно соціальний педогог разом з учителями іноземних мов брала участь у тенінгу для вчителів НУШ,який проводився на базі Диканського НВК імені М.В Гоголя. Практичний психолог здобула нові практичні навички на тренінгу "розкриття жіночого потенціалу", який проводився у м. Миргороді  київським тренером, танатотерапевтом Пухляк Наталією. Інна Олександрівна та Людмила Юріївна по закінченню тренінгів отримали сетрифікати. Участь працівників соціально-психологічної служби закладу у подібних заходах є не лише частиною самоосвіти, а й сприяє  удосконаленню професійних навиків, розвитку та формуванню нових вмінь, розширенню сфер компетенції. 

... Читати далі »

Переглядів: 123 | Додав: ІННЕТ | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

28 серпня 2018 року на базі Диканської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися районні методичні об'єднання вчителів базових дисциплін та початкової школи. На них були розглянуті ряд питань освітнього процесу, методичні рекомендації щодо викладання навчальних предметів в 2018-2019 навчальному році, особливості побудови навчальних планів, викладання модулів з предметів за вибором тощо. Також обговорювались зміни в законопроектах, що стосуються законодавчої бази  освітнього процесу, захисту прав учителя, коло його обов'язків, проблеми нової української школи, здобутки та досягнення вчителів та учнів у минулому навчальному році. На методичному об'єднанні практичні психологи проводять воркшоп "Соціально-психологічний супровід освітнього середовища в умовах Нової української школи". За результатами атестації нагородженно соціального педагога Чипенко Л.Ю.

... Читати далі »

Переглядів: 124 | Додав: ІННЕТ | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)

Працівники соціально-психологічної служби Диканського НВК імені М.В Гоголя працюють над підвищенням рівня своєї професійності. Соціальний педагог Чипенко Л.Ю та практичний психолог Рокотянська І.О переймали передовий досвід та мали змогу продемонструвати власний професіоналізм у сфері інклюзивного навчання під час  курсів підвищення кваліфікації  "Асистент учителя". 

... Читати далі »

Переглядів: 133 | Додав: ІННЕТ | Дата: 17.04.2019 | Коментарі (0)