Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 6 » Проект «Впровадження механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Полтавській області»
21:51
Проект «Впровадження механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Полтавській області»

30 січня  до Полтави приїхали представники  центрів для сім’ї, дітей та молоді, відділів освіти, управління праці та соціального захисту, психологи із усіх районів нашої області. Вони зібралися, щоб поглибити свої знання стосовно протидії торгівлі людьми, аби передати ці навички колегам. Протягом листопада-грудня у Полтаві відбувалися тренінги для представників районних мультидисциплінарних груп із питань протидії торгівлі людьми. І в кожній з них було обрано по одній людині для участі в тренінгу для тренерів. Представником від Диканського району стала практичний психолог Диканської гімназії імені М.В Гоголя Рокотянська І.О.  Саме для того, щоб ці знання не втрачалися, щоб людина, яка ними володіє, могла передати їх новопризначеним спеціалістам, і проводяться такі заходи. Учасники знову переглянули всю необхідну матеріальну та законодавчу базу. 
Проект «Впровадження механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Полтавській області» реалізується БО «Світло надії» у партнерстві з IOM Ukraine за підтримки Державного департаменту США.

 

Переглядів: 143 | Додав: ІННЕТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar