Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Лютий » 16
Традиційно раз на рік у районі відбувається змагання шкільних команд КВН. Старшокласники дуже люблять цей конкурс, тому що учасники клубу в ході виступу мають змогу проявляти та розвивати всі свої таланти. Сценарії включають не просто окремі жарти, а справжні театральні мініатюри, які часто підсилені хореографічними та вокальними номерами.
У ході підготовки до змагань керівники команд вчать дітей основним правилам поведінки на сцені, роботі з мікрофонами, швидкій зміні реквізитів. Такий досвід формує в молоді відповідальне ставлення до доручень, адекватну самооцінку, впевненість в собі, толерантне ставлення до суперників та інші суспільно необхідні якості особистості. Змагання такого рівня виховують наполегливість та цілеспрямованість, дають шанс дітям проявити креативність.
На районному огляді КВН команда «Комуналка», Диканської гімназії імені М.В. Гоголя, зайняла І місце, тому 10 лютого 2017 року прийняла участь у зональному етапі обласного конкурсу КВН, який відбувся в ... Читати далі »
Переглядів: 145 | Додав: Gimnaziya | Дата: 16.02.2017 | Коментарі (0)