Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 17 » школа медіаграмотності
20:50
школа медіаграмотності

30 листопада 2017 року в рамках роботи “Школи медіаосвіти”, яка вже третій рік діє на кафедрі менеджменту освіти ПОІППО ім.М.В.Остроградського практичний психолог Рокотянська І.О  взяла участь у обласному семінарі «Медіатекст: ознаки, характеристики, особливості сприйняття».

  З вступним словом про важливість медіграмотності як сучасної компетентності та актуальність запровадження медіаосвіти в навчальний процес перед освітянами виступила завідувачка кафедри Світлана Королюк  - кандидат педагогічних наук, доцент, майстер-тренер з освіти для демократичного громадянства та освіти з прав людини і розвитку громадянських компетентностей.

   Учасники семінару в інтерактивній формі із застосуванням практичних та рефлексивних  процедур відпрацювали три теми: “Біблійні історії в дзеркалі особистості та мистецтва” (автор і модератор - Тетяна Водолазська, кандидат педагогічних наук, ст. викладач кафедри менеджменту освіти ПОІППО, сертифікований тренер з критичного мислення, тренер Нової української школи); «Взаємопорозуміння в комунікації: шляхи до ефективності» (автор і модератор Віта Маслова - ст. викладач кафедри педагогічної майстерності, експерт-екофасилітатор) та «Краса як медіатекст: тренди формування та трансформації” (автор і модератор Тетяна Устименко, к.псих.н., доцент, професор кафедри менеджменту освіти ПОІППО, сертифікований тренер з медіаосвіти).

  

 

Переглядів: 137 | Додав: ІННЕТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar