Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Грудень » 27 » #Рівні_можливості_доступна_освіта
21:28
#Рівні_можливості_доступна_освіта

Наша команда психолого-педагогічного супроводу дітей  з особливими освітніми потребами працює над впровадженням інклюзивної освіти у нашому закладі уже не перший рік.

За визначенням, інклюзивна освіта – це система освітніх послуг, що ґрунтується на принципі забезпечення основного права дітей на освіту та права здобувати її за місцем проживання, що передбачає навчання дитини з особливими освітніми потребами в умовах загальноосвітнього закладу.

У таку систему освітніх послуг включається не лише навчальна складова, важливе місце займає корекційний компонент інклюзивної освіти.

 Тепер учні нашого закладу мають можливість виконувати завдання корекційного-розвиткового характеру дистанційно https://gogolsps.at.ua/.../korekcijno_vidnovljuvalna.../0-7

Корекційно-розвитковий клас "Корекція розвитку" містить завдання, які не треба здавати, їх виконання не обмежено в часі. Тут ви можете знайти дидактичні ігри, відео за темами "Мислення", "Моторика", "Увага", "Пам'ять".

Нові завдання додаються 1 раз на тиждень з кожної з тем. Тобто користувачі отримують всього 4 нові завдання протягом тижня.

У цьому онлайн класі легко реєструватися і працювати, адже наші учні мають досвід і навички роботи у додатку Google Classroom.

Запрошую дітей інклюзивної та індивідуальної форми навчання до взаємодії.

Практичний психолог Рокотянська І.О

 

Переглядів: 45 | Додав: ІННЕТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar